2012. december 6., csütörtök

Hóesés, adventi vásár, hétvége :)

   A hétvégét Pesten töltöttük a Barátainknál, Gyulánál és Enikőnél. Reggel a VII. kerületi fotós börzén kezdtünk, ahol sikerült bezsebelnem ingyen és bérmentve egy régi szikvizes üveget. Régóta kergettünk már ilyet, és végre sikerült is. :) Nagyszerű embereket ismertünk meg, csodás beszélgetések zajlottak, és nagy nevetések. Döbbenetes, hogy vannak még ilyen emberek is. :)
   A börze végén indultunk Encsiékhez. Amellett, hogy hihetetlenül jól (és otthon) éreztük magunkat Enikőéknél, még kaptunk egy új "lakótársat" is. Egy kutyust, akit Fickónak hívtak. A világ legokosabb, és édesebb vizslája! Nagyon fiatal és nagyon okos. Amint bementem, majd' levert lábról. :) Érti, amit mondasz Neki. És nem csinál semmit, amit nem szabad (néha kiás dolgokat, de amíg ott voltunk erre nem került sor :) ). Amint oda értünk, már a meleg ebéd fogadott, utána pedig hatalmas sztorizások és nevetések. Rég volt ennyire nevetős vasárnapunk. :) És a kedd reggel... Az a fantasztikus, csodálatos napkelte. Ekkora napkorongot régen nem láttam. Főleg nem ilyen vöröset. :) Imádom a napkeltét, van benne valami megfoghatatlanul csodás, mint a napnyugtában.
   Kedden találkoztunk Gyöngyivel, Attila régi barátjával, aki, bár majd' megfagytam, és alig szólaltam meg, kitartóan cipelt bennünket egy fotókiállításra. Remekül éreztem magam, és még Gyöngyit is nagyon megkedveltem. Amint beléptem, nem tudtam elképzelni, hogy 1. a kiállítás ingyenes. 2. hogy lesz ott "kiállítás", hiszen elég kicsi a tér. Mikor befejeztünk nem tudtam megérteni, hogy 1. hogy férhetett el annyi kép, akkora helyen. 2. hogy lehet ilyen csodás dolgokat fotózni :) Fantasztikus élmény volt. :) A kiállítás előtt pedig végigjártuk a Vörösmarty téren az adventi vásárt. Nekem jobban tetszik a szegedi. :) De ennek is meg volt a hangulata. Olyan standok voltak, hogy csak ámultam, hogy mennyire kreatívak az emberek. :) 
   Szerdán pedig Békéscsabán voltunk. Sajnos nem volt semmi a vásárban. :( De, ami aznap fogadott ébredéskor... Na az volt az igazi meglepetés!!! ESETT A HÓ!!!!!!!!! Amerre elnéztem, mindenütt fehérség borított mindent. Puha, fehér cukormáz. :) Alig várom, hogy végre meg is maradjon, ami leesik, és mehessek szánkózni. :)
  Ez a 4 nap maga volt a csoda, a kikapcsolódás. Sehova nem kellett sietni, nem kellett idegeskedni, nem voltak problémák. Csak mi ketten, csak a Barátok, csak a szabadság. Ez így karácsony előtt külön érdekes, mert ilyenkor rohannak az emberek a legjobban. És mégsem... :) Pár kép a hétvégéről addig, hogy el tudjátok képzelni. :) Csodás napot kívánok Mindenkinek! :)

1. Lajosékkal rendelt 60 centis óriás pizza. Isteni volt. :)
2. fotós börze
3-4. Fickó nasizik és figyel :)
5. Enikő csodás készlete :)
6. édes teás készlet egy belvárosi kávézóban
7. isteni zöld tea
8. Attila ebédje: sajtgolyók salátával :)
9. az én ebédem: mozzarellás-paradicsomos-olajbogyós saláta :)
10. a Vörösmarty téren álló karácsonyfa
11. vásári pillanatkép
12. az a fantasztikus dekoráció...
13-14. esti vásári pillanatkép
15. az a hihetetlen napkelte
16. ködben álló fa a Duna partján
17-18. a cukormáz-táj, az idei tél első hava :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.