2013. február 2., szombat

It's a rainy Saturday...

  Először is: Hello február!!! :) Ma egy esős szombatot sikerült kifogni... De az ilyen esős hétvégéken olyan jól el lehet merülni a gondolatokban. :) Mint, ma is... :) Kellemes, meleg idő volt az eső ellenére is. És eszembe jutott a tavasz. Az illatok, a rügyező fák, minkor a virágairól egy-egy szirom rám hullik... Nincs annál jobb érzés. Az első virágok is kinyílnak, a hóvirág is előbújik, és újabbnál-újabb jövevények hoznak örömöt a mindennapokba, mint például kiskutyák, kiscicák. :) 
   Nincs jobb, mint a megújuló természetben tenni egy sétát, élvezni a Nap első sugarait, mint egy melengető ölelést. Lecserélni a téli ruhákat vékonyabbakra, a sapkát és sálat lassan visszatenni a fiókba. Esetleg biciklire pattanni és bejárni a környéket, és csak mosolyogni. A tavasz önkéntelenül is a mosolygást hozza ki belőlem. :) Ha kell, ha nem, én bizony mosolygok! :) 
   Talán a kellemes idő teszi, talán a madárkák, akik énekükkel ébresztenek, vagy csak a Napocska. Nem tudom, de szeretem. A tavasz az egyik kedvenc évszakom. Na persze, ezt szinte mindig elmondom majd, minden évszakban... De ennek is vannak a maga szépségei. Mikor arra ébredsz, hogy a Nap sugarai besütnek az ablakon, és ébredés után egy nagy váza tulipánt látsz a komódon illatozni. :) A kevesebb, vékonyabb öltözék, a hatalmas séták, kirándulások, a megújulás. 
   Ha már megújulás, akkor végre még többet próbálok tenni magamért. Megváltoztattam az étkezési szokásaimat is. :) Próbálok rendszeresen enni, egészségesebb ételeket. Joghurtot, vacsorára egy kis gabonapelyhet. A déli étkezés meghagytam, de kevesebbet eszem és lassabban. :) Nincs éjjeli nasi. :) Sokkal könnyebbnek érzem így magam. :) És ideje beiktatni az eddigi kevésbé rendszeres testedzés helyett a teljesen rendszereset. Heti 3-szori torna, és végre lóra is ülhetek!!! :) Alig várom már! 
   Remélem kellő odafigyeléssel minden úgy fog menni, ahogy elterveztem. :) Én mindent meg fogok tenni érte... :) Remélem a holnapi nap kellemes lesz és csodálatos! További kellemes hétvégét, és jó pihenést Mindenkinek! :)


1. Lajos gépe :)
2. american pancake... :)
3. "Hello, February!" :)
4. "Life is beautiful" :)
5-8. szülinapi virágaim
9. Zsó rajza :)















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.