2013. március 1., péntek

Hello March! :)

   Welcome Dear March!!! Please be good to us! :) Ennél szebb kezdést el sem tudok képzelni. :) Hivatalosan is itt a tavasz!!! :) És ez boldogsággal tölt el. Nálam ezeknek a "buta kis fordulóknak" jelentősége van. Kihat a közérzetemre. :) Ezért írom a temesvári poszt helyett most ezt. Valahogy minden megváltozik ilyenkor. Megjelentek az első tavaszi virágokból kötött csokrok, amerre járok, csak ezt látom. Tojások, nyuszik, fészkek, virágok. Minden a tavaszról szól. Végre!
   Szeretem a napsugarakat, a kellemes, langyos szellőt, a finom virágillatot, a hatalmas bárányfelhőket! Az a legjobb! Végre nem szürke az ég, hanem csodálatosan kék, és a felhők... Mind külön életet él, és mindegyik más-más történetet mesél el. Ezeknek csak a képzelőerőnk szabhat határt, úgy gondolom. :) Mindig eszembe jut róla, ahogy gyerekkorunkban kifeküdtünk a fűbe, és csak néztük a felhőket, és lelkesen mutogattuk, melyik, kit, mire emlékeztet. :) 
   És a húsvét... :) A lázas fészekrakás, majd a csokitojások utáni lázas kutatás... Felülmúlhatatlan. :) A hosszú séták vasárnap délutánonként, a zöldellő természet, virágzó fák. Kis őzikék, nyuszik, akik átszaladnak a földeken a távolban, és csak a fehér kis fenekük látszik. :) Évről-évre tartogat valami izgalmasat, újat, nevettetőt, ami mosolyt csal az arcomra. Ezért szeretem. Új életre ébred minden. :) Legyen csodás estétek! És élvezzétek a hétvégét! :)

a Macsek =(^.^)=


Videókon a temesvári hétvége divatbemutatója, valamint a sétánk a belvárosban, és az esti tűzijáték. :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.