2013. március 21., csütörtök

Morcos idő...

   Ismét megjelentem képekkel, beszámolókkal. De még egy ilyen morcos időt... Szóhoz sem jutok. Itt a tavasz, erre hol hóvihar tör ki, hol meg egész nap esik az eső, szürke köntösbe burkolva az eget... Minden ragacsos. Nem szeretem, határozottan kijelenthetem. Egész nap nyirkos az idő, esik, sár van, szél. Ilyenkor mindig ugyan az a kép játszódik le a fejemben, újra és újra. Ahogyan földet ér egy esőcsepp. Az átlátszó csepp, ahogyan száguld a halálába. Aztán becsapódik egy tócsába, halkan koppan közben, és felborzolj a körülötte lévő tócsát, milliónyi kis újabb cseppet hagyva maga után, amiknek ugyan ez lesz a sorsuk. Végtelen körforgás.
   Sokszor voltam már azóta Nórinál, és nem csak Nóri lopta be magát a szívembe, hanem Csipi és Nudli is. A két örökmozgó, életvidám, céltalanul ténfergő, olykor határozott és morgós szőrzsák. Nem lehet őket nem imádni. Miközben Nórival beszélgetünk, Náluk rutinművelet, hogy hiába kéred, ne koszoljon össze, észrevétlenül csempészi az öledbe az okos kis fejecskéjét egy kis potya simire, bezsebelve egy kósza pillantást egy mosoly kíséretében. Előfordul, hogy ez a lakásban történik, az étkezőasztal menedékéből, ha vihar közeleg. :) Csodálatos kis szerzetek, az biztos! :)
   Sétáltunk Szegeden, belvárosi bogarászást tartottunk a jó időben, még fagyiztunk is! :) Tele vagyok megvalósításra váró ötletekkel, amiatt keltünk útra eredetileg, de nagyon vicces délután volt. :) Attila elkészítette élete első telefonos képeit. :) Viccesen nézett ki, jókat mosolyogtam a háttérben. :) 
   Vasárnap lementünk a Maroshoz csinálni pár képet a homokbányába. Csodálatos szögesdrótos képeket sikerült csinálnom, úgy érzem, de majd kiderül, ha megkaptam őket. Több dologról most nem írnék, mert az már egy új bejegyzés lesz, hamarosan. Köszönöm a türelmet. :) Csodás napot kívánok Mindenkinek ebben a morgós, borongós időben is!

a Macsek =(^.^)=


1-3. rakparti részlet
4. tükörképek :)
5. elmosódás ("akvarell")
6-7. a híd lábánál
8-9. dísz és kövek
10. fagyi (puncs és banános csoki) :)
11. tükröződések
12. én a tesztalany :)
13. levendula 
14. Nudli figyel :)
15. Csipi kidőlt :)
16. esti beszélgetős életkép (üvegtégla, fal, hirdetőanyag, iPhone, iPad, , Nokia, pizzás doboz)
17. a hétvégi havazás... (és az ellapátolt hó!) :))
18. Lili kidugta a fejét a házikójából, hogy ne csináljak több képet, most ébredt :)
19. the best mornin' coffee in my life:) (homemade)
20. my Love
21. Sunday evening love :)
22. i love dogs <3 :)
23. naplemente a Marosnál
24. sunday dinner :)
25. a rejtőzködő (kommandós) Nudli
26. Nudli fél :)
27. egy kis simiért végtelenül hálás (Nudli)
28. Csipi megsértődött és tüntetett :D
29. Spring is here!!! :) (udvari pillanatkép)



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.