2013. április 14., vasárnap

Hetedik nap

   Ééééééééééééééés igazam volt szerencsére! Nem lehet minden nap tökéletes. :) De már rendbe jött minden tegnapra. :) Kimentünk kertészkedni, fűnyírás, szegélyt lenyírni, aranyesőt metszeni, bejárónál a kavicsot kigazolni. Mindezt csodálatos napsütésben, isteni időben. :) Öröm volt kiszabadulni a négy fal közül végre! 
   "Útközben" találkoztam egy katicával, meg készítettem pár képet a macskámról is, akit elneveztem Percival-nak, mert olyan flegma kis pofája volt, meg fennhordja az orrát. :) Emellé hiába ciccegtem Neki, csak hülyének nézett és persze csak azért sem nézett oda. :)
   Az este korai szakasza nem úgy alakult, ahogy meg volt tervezve, de kis mérgelődés után sikerült az elengedés. Szeretem elengedni a problémákat. Elmondom annak, akihez köthető, hogy mi a problémám. Nem tartom magamban. De utána MUSZÁJ elengedni, mert csak a saját lelkünket mérgezzük vele. Még, ha nehéz is, el kell engedni. Egy próbát mindenkinek megér szerintem, csodásabb az élet így. :) 
   Hatalmas dühömben - igazából csak a saját hülyeségem volt a mérgelődés, ettől a helyzet nem változott, de nekem jól esett :) - elmentem fotózni. Képeket csak holnap teszek fel, de szerintem van jó pár klasszul sikerült. :) Kimorogtam magam, aztán elmentünk Attilával is egy nagyot sétálni. :) Beszélgettünk, sétáltunk, nevetgéltünk, megbeszéltük a tegnapi napot. :) Este pedig egy kis Karib-tenger kalózai nézés, popcornnal. :) Azt hiszem ez is egy jó hétvégének mondható. :) 
   Nagy megkönnyebbülés, hogy nem szippantott be a szürkeség, pedig megijedtem, de szerencsére minden a régi. Csak akarnom kellett, hogy minden jó legyen, hogy jól érezzem magam. :) Szeretem a családomat, a Kedvesemet,  az életemet, az állatkáimat. :) Csodás estét kívánok Mindenkinek. :)

a Macsek =(^.^)=


1. katica :)
2-5. "Percival", a flegma macska :D






2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm. :) Igazi morgós férfi. Mindenféle tekergette a nyakát, de rám nem nézett volna. :) És mindezt direkt, látszott a fején a szándékosság. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.