2013. április 11., csütörtök

Negyedik nap

   A sikeres munkavégzés után a hab a tortán az volt, hogy végre eljutottam Nórihoz! :) Na meg persze Nudlihoz és Csipihez. :) Nagyon jót beszélgettünk meg nevettünk, hiányzott a csajos traccsparti. :) És mikor Nórihoz tartottam csak úgy simogatott a napfény. A jó idő. A parkban futó emberek, kutyasétáltató gazdik, vidám gyerekek a játszótéren.
   Ez a csodás idő, a TAVASZ mindenkinek javít a kedvén. Jó kimenni, kellemes az idő, süt a Nap, sokkal vidámabbak az emberek. Jót tesz a léleknek. Virágzanak a fák, és persze a békák is előbújtak. :) Velük ugyan nem ápolok jó barátságot, de örülök, hogy itt vannak, ez is a tavaszt jelzi. :) Nem tudok betelni ezzel az évszakkal. :) 
   A tegnapi nap legcsodásabb momentuma, hogy Attila meglepett három csodás csokor nárcisszal. Nem számítottam rá, éppen ezért volt kedves, romantikus meglepetés. :) Imádom a tavaszi virágokat, abból is legjobban a nárciszt, és a tulipánt. Nyáron pedig a napraforgót. :) A fréziát és a fehér rózsát pedig bármikor, bárhol. :)Alig fért bele a vázába, na és az illata. :) Csodás dolog a nárcisztól illatozó szobában ébredni. :)
   A sok pozitív és vidám dologhoz még egyet hozzácsapnék így sumákban, mégpedig az ebédemet. Nutellás-banános palacsinta. :) Annyira megkívántam, és azt szavakba nem tudom önteni, hogy mennyire jól esett, és míg elkészítettem a fotókat, alig bírtam ki, hogy ne vessem rá magam a tányérra. :) Vicces, de igaz. :) De az önuralom is tanulható... :)
   Rájöttem, hogy szeretek mosolyogni, ha nem történik semmi különös, akkor is. :) De mindig történik valami, ami megmosolyogtat. Például kimegyek macskázni, olyan hihetetlen figurák a kis szőrmókok, hogy nem bírom ki nevetés nélkül, mindig bealakítanak valamit. :) Most éppen pocakosak, akkora hasuk van, hogy inkább gurulnak, mint, sem szaladnak, ha hívom őket enni. Mókás, ahogy kapkodják a kis lábukat és riszálják a kis feneküket. :) Bizony, mama-cicák. :) Ketten is, így amint megszületnek a kis szőrcsomók, előjegyzés alapján vihetők. :)
   Remélem csodás napotok volt, és a mai is hasonlóképpen az lesz! :) Folytatás holnap, sok napsütést kívánok Mindenkinek! :)


a Macsek  =(^.^)=


1. a csodás csokrok, amik alig fértek bele a vázába :) KÖSZÖNÖM! <3 :)
2-3. még vizes volt :) 
4-5. az a bizonyos nutellás-banános palacsinta :)
6. az új "legjobb barátom" :D










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.