2013. május 21., kedd

Nem mindig jó nekem sem...

   Először is hatalmas köszönetet szeretnék mondani Nektek! Tegnap előtt 59-en, tegnap pedig 65-en néztétek meg a blogomat. Az elmúlt hónapban pedig összesen 567-en kattintottatok rám. Nagyon hálás vagyok érte! Nincs jobb érzés, mint tudni: mégis érdekel másokat, amit véghez viszek. KÖSZÖNÖM!!!
   Viszont a cím... Ahogy láthatjátok: nekem sem mindig jó. Tegnap nem indult jól a napom. Napközben meghalt egy kiscica, eltemettem. Hihetetlen, hogy mennyire az ember szívéhez tud nőni 3 hét alatt is egy ilyen kis nyavalyás, nyiffogó, döcögő, antenna farkú apróság. Az a szeretet, ahogy hozzám bújt, pedig milyen pici volt. Ezt követően még összeszólalkoztam 2 családtagommal is. Biztosan ismeritek az érzést, amikor egyszerűen semmi nem akar összejönni és sikerülni. Leesik, eltörik, megütöd, fáj, csúnyán szólnak. Te pedig érzékeny vagy. És így követik egymást körforgásban a dolgok. Véget nem érő szerencsétlenségek sorozata az egész napod. 
   Ki nem ismeri az érzést, mikor leülsz, a tenyeredbe temeted az arcod és megindulnak a könnyeid megállíthatatlanul? És csak sírsz, és sírsz, végeláthatatlan könnyáradatot indítva útjára. Akárki kérdezi mi bánt, nem felelsz, csak sírsz. Tisztul a lelked, és utána, mikor végre abba hagyod, sokkal jobb. Minden más. Könnyebb. Tisztább. Csak más.
   A tegnapi napomban 3 pozitív dolog is történt azért. Elindultam edzésre, mondván: vajon mi történhet még??? De semmi. Abszolút semmi. Jól ment, élveztem, és nagyon jól esett, pedig most másfél órás volt. A másik, hogy Apu mondta, hogy enne paradicsomos halat, de már nem indult el érte a boltba. Mi pont mentünk a Tescoba, így kaptam az alkalmon és hoztam Neki egy dobozzal. Olyan jóízűt evett belőle, hogy öröm volt nézni. Ez az, amiért akár éjszaka, esőben, hidegben is megéri elmenni a boltba. Az öröm, amit látsz a másik szemében, arcán. 
   A harmadik pedig egy csodálatosan szép szivárvány a tompa, halvány, szürkés-sárga fényekben. Esőre állt az idő, és egy hatalmas, csodaszép szivárvány mosolygott ránk. Csak sikerült jól zárni a napot. Minden rossz napban lehet találni jót, ha igazán akarsz, és nem ragadsz le a problémáknál. Ha szeretnéd meglátni a jót is, nem csak a rosszat. Remélem Nektek szép napotok volt!

           Csodás napot kívánok Nektek még ezen az esős, szürke, hűvös reggelen is!

 a Macsek =(^.^)=



1. Breakfast: fried egg, (fried) ham, toast, tomato, pepper, cucumber
2. Dinner: toast with ham and cheese, tomatoe, cucumber, pepper and two nutella-filled pancakes
3. gondold át!




3 megjegyzés:

  1. 3 nap múlva telihold, ilyenkor a többség sokkal ingerlékenyebb. Anyósom is mindig ilyenkor szokott kitagadni a családból. :D
    Fel a fejjel, jövő héten jobb lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igyekszem. Ez eszembe sem jutott. Na majd mától miden jobbra fordul. :) Tetszik a neved. :) Kitekat, nagyon ötletes :)

      Törlés
    2. Még általánosban kaptam, és most hirtelen ez jutott eszembe. (Abba a hülye fejembe, tudod, amit a férjem már megszokott. ;)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.