2013. augusztus 26., hétfő

Létezik-e az örök szerelem?

   A kérdést nem olyan régen tettem fel egy közösségi oldalon. Minden válaszadó szerint egyértelműen igen, én mégsem tudom mit gondoljak. Tényleg létezhet örök szerelem? Vagy mégsem? Mi a szerelem? Kötődés? Egy idő után megszokás? Vagy mindig ugyan úgy pulzáló, semmihez nem hasonlítható érzelem?
   Mit féltünk, amikor véget ér egy szerelem? Mit sajnálunk? Az érzést? Magunkat? Miért mondják, hogy egyszer lehet valaki igazán szerelmes? Fogalmam sincs. Hiába gondolkodtam, van, amire nincs magyarázat és válasz. Számomra. :) Egyet tudok: fantasztikus, felemelő érzés.
   Minden új értelmet nyer. Minden más. Könnyebb, egyszerűbb, szebb, boldogabb. Azt sem tudom, hogy létezik-e az örök szerelem. Vagy, hogy meddig tart. Szerintem tart, ameddig tart, de minden pillanatát ki kell élvezni. Amíg csak van, megbecsülni, örülni neki, élvezni, élni. És nem akkor sírni, ha vége. 
   Mindent megtenni érte, hogy működjön, mert egy kapcsolat hatalmas munka. Működtetni kell. Mint minden mást az életben. :) Sok idő. Sok energia. Sok odafigyelés. Még több türelem, tolerancia, elfogadás. Életben tartani nehéz csak a kapcsolatot. De kifogás mindenre van. Ha akarod, menni fog. Minden csak elhatározás kérdése...
   Végül nem derült ki számomra sem, hogy létezik az a bizonyos örök szerelem, vagy sem. De örülök, hogy ennyien hisznek benne. :)
   Remélem csodásan telt a hétvégétek! Fantasztikus hétfőt kívánok Mindenkinek!

a Macsek =(^.^)=




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.