2014. március 16., vasárnap

újra itt...

   van, amikor át kell gondolnod az életedet. hónapról-hónapra, hétről-hétre, napról-napra, óráról-órára, percről-percre. én éppen ezt tettem. néha meg kell hoznunk a döntéseinket és tartani magunkat hozzájuk. néha egyszerűbb ez a döntés, néha kevésbé. és hát melyikünk élete tökéletes??? :)
   szerencsére túl vagyok ezen a nehéz időszakon és mostmár csak arra koncentrálok, amit a jövőben el szeretnék érni. csak előre nézek, mondjanak mások bármit is. az én életemért én vagyok a felelős, nem más. tönkre is csak én tehetem, más nem. :)
   de, mint említettem, mostmár csak előre nézek. imádom, ahogy süt a nap, melegszik az idő, csiripelnek a madarak, nyílnak a jácintok, nárciszok, tulipánok, magnóliák. :) egyszerűen csodás! a langyos vasárnap délutánok, a hatalmas séták, hogy néha annyira éget a nap, hogy örülök, ha árnyékba érek. :)
   a tegnapi nap is ilyen volt. sikerült elcsalnom anyut a vadasparkba. és valami fantasztikus volt. az állatok jól néztek ki, hiába van tavasz, nem voltak lerobbantak. :) a hangulat isteni volt, bár nagy volt a tömeg, mégis csodásan éreztük magunkat. néha elücsörögtünk egy-egy bambuszbokor árnyékában, onnan néztük a majmokat (akik sehol nem voltak persze, még mindig bent laknak az időre való tekintettel :) ), meg a pumát.
   vettünk pogácsát és etettük a tóban élő halakat, akik nagy lelkesedéssel cuppogtak a víz tetején egy-egy kenyérgolyóért. :) rácsodálkoztunk az uhura, ami évről-évre egyre nagyobb, a rétisasokkal együtt. fantasztikus, fenséges párost alkottak, ahogy ültek némán egymás mellett, kihúzva magukat, büszkén düllesztve a mellkasukat, és csak néztek.
   nem a fontos, hogy mennyi pénzt költ az ember, hanem az, hogy mire adod azt ki. van-e értelme. :) mindezek után azért, még kaptam egy akkora hamburgert, hogy a kezemet majdnem letörte. :) mielőtt hagytam volna, hogy letörje a kezeimet, még feltakarítottam a lakást. :) szerencse, hogy időben hazaértünk, mert alig, hogy befejeztem a takarítást és megvacsoráztam, már fel is támadt a viharos szél, ami azóta is tart. 
   nem szeretem az esős vasárnapokat. :( sokkal inkább azt, ha csak úgy tombol a napsütés és a meleg. :(  ehelyett van 8 fok, szél és eső... :( no sebaj, legalább lesz időm olvasni egy finom tea társaságában. :) minden rosszban van valami jó. :) remélem csodás hétvégétek lesz nektek is. élvezzétek ki, mert holnap ismét kezdőik a munka. :)

a macsek =(^.^)=


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.