2014. április 6., vasárnap

nehéz időszak...

   egy kollégánk elhagyta a céget, ami egyet jelent: még több munkát. sokkal több munkát. ezért sajnos gyakran vagyok fáradt, morgós, rosszkedvű. de igyekszem nem belefásulni, hiszen itt a tavasz!!! VÉGRE TAVASZ VAN!!! imádom. külső-belső megújulás, szabadság, kevesebb, lengébb ruharéteg, vékonyabb cipő, nulla kabát. ja, meg az ablak alatt nyavíkoló macskákat is jelent, persze :)
   de annyi baj legyen! a tavasz az egyik legszebb évszak. új kabátot vesznek a fák, virágok, bokrok, zöldebb a fű, kékebb az ég :) más az illata a levegőnek, süt a nap, melegít végre, melegebb a szellő :) az egyik legjobb évszak :) más az ember közérzete is :)
   a múlt vasárnapot vásárhelyen töltöttük és mártélyon. megnéztünk két fantasztikus kiállítást
(koszta józsef, valamint lucien hervé), majd eifert jánossal ebédeltünk egy nagyszerű western étteremben, ezt követően pedig a tóparton süttettük magunkat :) mindent feledtetett az a csodás délután :) sűrűbben kellene :) jóval sűrűbben :) mivel itt a tavasz így itt a lehetőség is :)
   a nagy fáradság közepette azért jó is történt velem: munka után attila eljött elém, kézen fogott és elvitt sétálni. hatalmasat sétáltunk, majd a tulipánok bámulása után beültünk egy csodás sütire :) imádtam... :) 
   ígérem sűrűbben írok, jövök. de most kicsit össze kell kapnom magam, hozzá kell szoknom a nagyobb nyomáshoz... remélem csodás hétvégétek volt és nem ilyen esős, mint a miénk! 

   u.i.: csak, hogy fénypont is legyen: várom a manna szappan argán olaját. ha olyan jó lesz, mint a kókusz olaj, akkor tényleg egy csoda. update róla, majd, ha teszteltem :)

a macsek =(^.^)=





szia tavasz!!! :)






a csodás kiállítások :)


azok a  fények...


még itt is a fotózás :)







csodás fények. mit nekünk tavasz, ez már szinte nyár volt!


jön a húsvét :)


az a csodás naplemente... :)







a csodás Széchenyi-téri lakók


imádom a zöldellő fákat



elvitt sütizni <3



a kedvenc sárgák


csodás templom


sziasztok levelek!!! :)



a kedvenc <3


egy esős hétvége :(


a legjobbal :)


a legjobb a szabadban


a legédesebb cipőcskék :) 


hello húsvét :)


az új kedvenc: a banán chips

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.