2013. július 11., csütörtök

A kiscicák

   Egyre aranyosabbak. :) Nagyon édesek, ahogy kiütközik a személyiségük. A nagyobb  cica-gyerek egész nap csak alszik. Olyankor teljesen mindegy, hogy mit teszek vele. Néha nyújtózik egyet két simogatás és hajtogatás között, majd tüntetően alszik tovább és figyelmen kívül hagy. De mindig lebukik a kis hamis, mert ha hozzá érek, már hangosan dorombol. :)
   A másik cica egy igazi kis ördög. Éjjel-nappal szalad, mindig mozgásban van. Jár a lába, keze, farka, mindene. :) És az a folytonos nyivákolás. Mindig megy a "Miu-miu", amint meglát valakit. Nem számít, hogy ki az, Ő kitartóan nyivákol és ellenállhatatlanul bújik. Mindent megtesz azért, hogy rá figyeljenek. És el is éri a célját. Nincs, akinek ne tudná elcsavarni a fejét.
   Ketten együtt igazán érdekesek... Egyikük csendben fekszik, míg a tesó csak gyűri nyivákolva, hatalmas lendülettel. Néha egymással szemben szaladnak, aztán púpos háttal, égnek álló szőrrel fújnak egymásra. De, ha alszanak, az a legszebb látvány. Összebújva, édesen szuszogva, békésen pihenve. Imádom őket. A napjaim fénypontjai, ahogy kabaréznak. :)

   Csodás napot kívánok Mindenkinek!

a Macsek =(^.^)=

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.