2013. április 28., vasárnap

Tizennyolcadik, tizenkilencedik, huszadik, huszonegyedik nap

   A tizennyolcadik nap: nem jártam túl sok sikerrel szerdán... Munka után, délután kimentem lovagolni... Ez nem az én napom volt. A töltés le van zárva. Így az aljában közlekedtünk, ahol olyan magas volt a fű, hogy nem győztem elkergetni a szúnyogokat. Ráadásul Kelli teljesen kifordult magából. Folyton akaratoskodott, négyszer próbált meg ledobni, ebből egyszer azért, mert megijedt a töltés tetején sétáltatott kutyáktól, mikor észrevette őket. Egy tragédia volt az a délután. :) Ráadásul, mikor haza vittem, még az egyik kecskét is elengedték az utcán játszó gyerekek. Amint leszereltem, áttöröltem, és megitattam Kellit, rohantam a kecske után. :) Viccesen festhettem. :) Persze néha a kecske is gondolt egyet, és megállt, engem visszarántva. Elismerem, aki kívülről láthatott, annak ez remek móka lehetett, biztos én is megmosolyogtam volna mást hasonló helyzetben. :) De az kövezzen meg, aki nem... :))

   A tizenkilencedik nap: csodás, napsütéses napra ébredtünk, ami azért volt nagyon pozitív, mert mentünk jegyes fotózás céljából fotózni Noémit és Ricsit. :) Nagyon szeretem Őket, jó humor, természetesség, vidámság. Ez a három szó tökéletesen jellemzi őket. És az a szeretet... :) Ilyenkor rájövök, hogy létezik még őszinte szerelem és szeretet. :) Jó meleg volt, a szél is fújt egy kicsit, árnyákban kellemes volt nagyon az idő. :) Szerintem klasszul sikerült anyag lett, alig várom, hogy nekikezdhessek. :) Még egy fagyira, és egy kis parkban kettesben ücsörgésre is szakítottunk időt. :) Nagyon jó volt. Sajnos a park nagyon szép, de elhanyagolt. :( De így is nagyon jó volt. :) Csodás nap volt ez is. :) Szeretem, ha zajlik az élet. :) Úgy jó, ha nem lehet unatkozni. :)

   A huszadik nap: a délelőtti munka után sikerült megfotózni Attila elképzeléseinek egy részét a pályázatra. Aztán vagy beküldjük, vagy nem. :) De ha már sikerült egy kis részét megvalósítania az elképzeléseinek, akkor én nagyon örülök, hogy a partnere lehettem ebben. :) Azután Lajosékkal bementünk egy kiállításmegnyitóra a REÖK palotába, utána pedig egy török étteremben ettünk fantasztikus kebapokat. :) Utána sétáltunk egy hatalmasat, de nálam ugye a séta elengedhetetlen kelléke egy kis fagyi is... :) Lajos meg Attila fotókat csináltak, mi meg Mónival jókat nevetgéltünk, megbeszéltük, miket kell még megvenniük, mire Máté megszületik. :) Végig kérdezgettem Mónit, hogy Máté ébren van-e, mert meg akartam simogatni a pocakját, mikor rúg. :) Folyton azon nevetgéltünk, hogy ébresztgettem Mátét, odasúgtam Neki, hogy ébredezzen már. :) Este fél 10-ig bírtuk a sétát, meg beszélgetést, aztán rohantunk haza, mert szombaton kezdődött a munka. :)

   A huszonegyedik nap: szombaton volt Noémi és Ricsi esküvője. :) Fantasztikus, vidám hangulatban telt a nap.Kedves rokonok, vidám barátok. Mindig volt valakinek egy jó pillanatban elejtett mondata, egy vicces megnyilvánulása, vagy egy aranyos szava. :) Szerencsére minden jól alakult, semmi nem romlott el, nem volt eltolódás, semmi. :) És Noémi nagyon szép menyasszony volt. :) Csodás ruhával. Nem szeretem az abroncsos szoknyákat, meg a fehér ruhát. Sokkal jobban értékelem az egyszerű vonalvezetésű, szép esésű ruhákat, és a pezsgő színt. :) De ez a ruha... Levett a lábamról. :) Na és a cipője!!! :) Húha, majd teszek fel képet róla, ha kidolgoztuk. :) Fantasztikus vacsora, nagyszerű zenekar, és az a sok vidám pillanat... :) Vacsira halászlé volt, meg Újházi tyúkhúsleves, pörkölt, sültes tál, aztán túrós béles baracklekvárral. Ezután sütik, meg tej-, valamint étcsokis szökőkút, ananász, eper, alma, banán, szőlő... :) Utána 11-kor torta, éjfélkor pedig az éjféli menüben töltött káposzta, saláták, fasírt, sültek... :) Fenomenális táncok, vicces rokonok, megszöktetett menyasszony. :) És rengeteg dicséret. Az alábbi mondatokat hallottam (nem egy embertől, hanem 6-tól): "Nekem smink nélkül is nagyon szép vagy." , "Te így is szép vagy smink nélkül." , "Te olyan gyönyörű vagy, csinálhatok rólad egy fotót?" , "Nagyon szép vagy." , "Gyönyörű vagy." , "Te olyan természetesen szép vagy." Közülük csak egy ember áll hozzám nagyon közel, aki azt mondta, hogy Neki smink nélkül is szép és csinos vagyok (pedig még a szemem is bevérzett). Másokat a munka közben ismertem meg, a kedves Menyasszony és Vőlegény rokonai, barátai voltak. :) Íme egy újabb példa, hogy amikor azt gondolod magadról, hogy márpedig smink nélkül, piros "nyuszi" szemmel, fáradtan, kócosan, munkától kicsit megfáradtan borzasztóan nézel ki, más akkor is láthat szépnek. Ami fontos kellék hozzá: SOK MOSOLY, NEVETÉS!!! :) Én sem hittem el, amíg nem tapasztaltam! :) Köszönöm Nektek! :) Egy újabb "bizonyíték", hogy sokkal szebbek vagyunk, mint ahogy mi látjuk magunkat. :) A másik, utolsó örömhír, hogy Lilikének megszülettek a kiscicái. Nagyon kis formás, cuki cicák, 4-en vannak. :) Nagyon örültem Nekik. :) Remélem élveztétek ennek a pár, nagyon pörgős napnak a történetét. :) És remélem, hogy legközelebb is 2-3 napról kell beszámolnom, mert az azt jelenti, hogy annyi a tennivaló, hogy nincs időm írni. :) Csodás napot Nektek!!! :)

a Macsek =(^.^)=


1. my m2 fav :)
2-3. első közös képeim Mátéval :))
4. kiállítási pillanat
5. Zsolti :)
6. Zsolti keretek között :)
7. Móni és Máté a keretben
8. a nadrág is lekerült :)
9. indulás enni, a megnyitó után
10. Móni telefontokja :)
11. isteni volt
12-13. tulipánok <3
14. belga csoki és felhőcske :)
15. magasan van a Tisza
16. esti séta
17. tappancsaink :)
18. kék óra
19. tükröződés
20-21. DÓm
22. Magyar Pieta
23. Attilával :)
24. azok a híres tornyok :)
25-26. tavasz esti pillanatkép
27. night snack

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.